Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 21-Jan-2008 07:45

http://www.flickr.com/photos/kebeckham7 - for more pictures

Baru baru nih cukup sibuk dgn kerje.....dok sempat nok update fotopages dan flickr. Gambo banyok jugop capture....tapi nok upload dlm pc tuh waser malah laa pulok.....nih tgh rilek 3 ari sebelum masuk kerje balik. Biaserlaa....manusia maner laa yang mampu kerje non stop 24/7 kan? Dapat rilek cam nih pun aku raser malas lagi nok upload gambo dlm flickr. Tahun nih pulok, tahun melawat terengganu.....koho banyok laa event. Tapi takpelaa...tu semua rezeki yang tuhan bagi....koho banyok kerje koho banyok laa kiter kene bersyukur.....rezeki tuh. So aku nok up laa sikit sikit gambo lamer lamer hok aku capture( hok non commercial jer). Kalu nok tgk derah, biaser aku upload kat flickr dulu....sebab situ tempat storage pic yang bagus laa bagi aku. Fotopages nih as my photoblog jerrr.....raser nok nulih aku mari sining....kadang2 gambo hok aku upload kat flickr takdok kat fotopages nih.....so rajin rajin laaa...masuk flickr aku deh. Bukan takboh upload kat fotopages tapi quality dier downgred biler masuk citu.

© Pidgin Technologies Ltd. 2016